Tokyoguiden
1 Start
2 Om Tokyo
3 Innan du reser
4 Resan
5 Tokyoguiden
6 Om oss
 » Hotell i Tokyo       » Restauranger i Tokyo       » Attraktioner i Tokyo       » Shopping i Tokyo       » Barer och klubbar i Tokyo       » Reseböcker till Tokyo
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Tokyo
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i japanska
- Boka resa till Tokyo
- Reseguidens startsida
- Hotell i Tokyo
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Barer och klubbar
- Reseböcker & rese-tidningar

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

Guideböcker och resetidningar om Tokyo

Det finns många bra guideböcker till Tokyo

En bra guidebok, resebok eller resetidning är nästan ett måste för ett lyckat besök i Tokyo. I en bra guidebok kommer du att få matnyttiga tips på sevärdheter, restauranger och liknande, som är svåra att hitta på internet.

Med en bra resebok i fickan eller handväskan blir Tokyovistelsen genast mycket enklare. Man hittar rätt, blir guidad med hjälp av bilder, kan läsa proffsomdömen på attraktioner och så vidare.

Här nedan har vi tipsat om några guideböcker, reseböcker och resetidningar till Tokyo.

Invid varje tips finns även en länk till en butik där du enkelt kan beställa hem produkten till ett lågt pris.

Tokyo
Wallpaper Magazines guidebok till Tokyo. Den är skriven på engelska på ett mycket informativt, överskådligt och inte sällan lite fyndigt sätt. Extremt prisvärd!
Pris: 59 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Topp 10 Tokyo
En av de bästa svenskspråkiga guideböckerna till Tokyo. Utgiften andra halvåret 2010 är informationen up-to-date. Topp 10-guiderna bygger på att de listat de 10 bästa av allt, t.ex. restauranger, museer och mycket mer. Klockrent upplägg!
Pris: 84 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Första klass: Tokyo
Den störstas och bästa reseguiden till Tokyo på svenska. Om du köper den här behövs i princip inget annat inför resan. Och du kan lita på att informationen är den allra senaste!
Pris: 191 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Resetidningar till Tokyo
En guidebok i form av en tidning med aktuella reportage, många bilder etc kan vara ett bra alternativ till en resebok (vanlig guidebok) till Tokyo. På nätet kan man beställa prisvärda provprenumerationer till sig själv eller någon annan på massvis av bra resetidningar.
» Tidningskungen


 

Letar du efter hotell i Tokyo?

Just nu är det väldigt bra priser på Hotels.com.

» Klicka här!

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2010 | Sitemap | Annonsera | Kontakta oss | Om cookies | Tokyoguiden.se - gratis resguide reseguide till Tokyo i Japan
Läs om Roppongi, Kejsarpalatset, Meiji Jingu, Odaiba, Tsukiji , Ginza, Akihabara och många fler sevärdheter i Tokyo i Tokyoguiden