Tokyoguiden
1 Start
2 Om Tokyo
3 Innan du reser
4 Resan
5 Tokyoguiden
6 Om oss
 » Hotell i Tokyo       » Restauranger i Tokyo       » Attraktioner i Tokyo       » Shopping i Tokyo       » Barer och klubbar i Tokyo       » Reseböcker till Tokyo
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Tokyo
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i japanska
- Boka resa till Tokyo
- Reseguidens startsida
- Hotell i Tokyo
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Barer och klubbar
- Reseböcker & rese-tidningar

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

Hotell i Tokyo

För de av oss som inte har turen att kunna bo gratis hos en bekant i Tokyo, är ett hotell, lägenhetshotell eller vandrarhem ett måste.

Generellt sett är hotellstandarden i Tokyo god men priserna är, med svenska mått mätt, mycket höga. Vi rekommenderar dig varmt att boka ditt boende på nätet (se sökrutan nedan). På så sätt kan du ofta spara mycket pengar, dessutom är det väldigt smidigt och enkelt att sitta hemma och jämföra hotell, läsa omdömen etc.

Nedan har vi listat de, enligt oss, bästa hotellen i Tokyo i respektive prisklass.

Budgethotell i Tokyo

Hotel Horidome Villa
Ett prisvärt 2,5-stjärnigt hotell med, för priset, väldigt bra läge. Fräscha rum och extremt höga betyg på sidor som hotels.com vilket bådar mycket gott. Priset börjar på låga cirka 350-400 kronor per natt!
» Mer information och bästa pris

Shinjuku New City Hotel
Ett finare 2,5-stjärnigt hotell med fina rum, trevlig personal, god mat och trevligt läge. Riktigt prisvärt för att vara i Tokyo med priser som börjar på cirka 800-900 kronor per natt!
» Mer information och bästa pris

Medelklasshotell i Tokyo

Hotel Sunroute Patio Omori
Ett riktigt bra mellanklasshotell (3 stjärnor) med bra faciliteter och mysiga rum. Hjälpsam personal. Riktigt prisvärt med priser från c:a 500 kronor per natt om man har tur, fast räkna med strax under 1000-lappen eller däröver.
» Mer information och bästa pris

Arietta Hotel and Trattoria
Ett fint 3-stjärnigt hotell med bra läge och klart intressant inredning. Fräscha, snygga och för Tokyo förvånansvärt rymliga rum. Priserna börjar på cirka 700 kronor, men det är oftast svårt att få tag på rum i den prisklassen.
» Mer information och bästa pris

Lyxhotell i Tokyo

the b ochanomizu
Ett lyxigt 4-stjärnigt hotell med bra läge. Lite mer kontemporär design vilket uppskattas av många (inkluderat oss). Väldigt nöjda gäster och jättebra läge. Priserna är dessutom helt ok - de börjar på acceptabla c:a 800 kr, men du får räkna med iallafall 1500 kr per natt för ett dubbelrum.
» Mer information och bästa pris

Cerulean Tower Tokyu Hotel
Vårt favorithotell i Tokyo! Detta 5-stjärniga lyxhotell med superbt läge, vackra och bekväma rum, förstaklassig service och alla tänkbara faciliteter är i princip så bra det kan bli. Priserna börjar på cirka 2500 kronor natten om du har tur...
» Mer information och bästa pris

 

 

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2010 | Sitemap | Annonsera | Kontakta oss | Om cookies | Tokyoguiden.se - gratis resguide reseguide till Tokyo i Japan
Läs om Roppongi, Kejsarpalatset, Meiji Jingu, Odaiba, Tsukiji , Ginza, Akihabara och många fler sevärdheter i Tokyo i Tokyoguiden