Tokyoguiden
1 Start
2 Om Tokyo
3 Innan du reser
4 Resan
5 Tokyoguiden
6 Om oss
 » Hotell i Tokyo       » Restauranger i Tokyo       » Attraktioner i Tokyo       » Shopping i Tokyo       » Barer och klubbar i Tokyo       » Reseböcker till Tokyo
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Tokyo
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i japanska
- Boka resa till Tokyo
- Reseguidens startsida
- Hotell i Tokyo
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Barer och klubbar
- Reseböcker & rese-tidningar

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

Resa till Tokyo

Tokyoguiden.se hjälper dig att hitta flygbiljetter till Tokyo

Att ta sig till Tokyo från Sverige har blivit allt billigare under de senaste åren tack vare den ökade konkurrensen på flygmarknaden. Idag trafikeras inte Stockholm-Tokyo direkt, men det finns ett nästan oändligt stort utbud av flygningar med en mellanlandning.

Att boka flyg på nätet kan vara förknippat med viss risk, i och med att du i princip alltid måste lämna ut ditt kreditkortsnummer. Just därför är det viktigt att hålla sig till de stora, kända aktörerna. Det är dessutom bra om något skulle hända, så att du snabbt kan få hjälp.

Vi har stora personliga erfarenheter av MrJet och kan varmt rekommendera dem:

  • MrJet


Boka flygresa från Helsingfors

Från Helsingfors flyger Finnair direkt till Tokyo. Finnair är ett riktigt bra flygbolag och detta är den snabbaste rutten för oss svenskar. Vi rekommenderar att du använder den här länken för bästa möjliga pris:

  • MrJet

Boka flygresa från Köpenhamn

SAS flyger direkt till Tokyo från Köpenhamn, c:a 1 timmes flygväg från Stockholm. Vi rekommenderar att du använder den här länken för bästa möjliga pris:

  • MrJet

Boka flygresa från Moskva

Billigast är inte sällan Aeroflot via Moskva (som ju ligger på "rätt väg" från Sverige till Tokyo). Vi rekommenderar att du använder den här länken för bästa möjliga pris:

  • MrJet


Här har vi listat några matnyttiga tips för dig som ska flyga till Tokyo:

- Boka flygbiljetterna i god tid
Ju tidigare du bokar dina flygbiljetter, desto billigare blir det. Så enkelt är det. Vi ser därför gärna att du bokar dina flygbiljetter till Tokyo minst 1-2 månader innan du ska resa.

- Jämför priser
Priserna kan variera oerhört på olika webbsidor, därför är det viktigt att jämföra priserna innan man reser. Ovan har vi listat de resebyråerna på nätet som vi rekommenderar.

- Elektronisk biljett
Nästan alla flygbolag erbjuder dig elektronisk biljett till Tokyo. Det är billigare, enklare och smidigare; med andra ord något du bör utnyttja. Men kom ihåg att ta mig dig din orderbekräftelse till flygplatsen!

- Tilläggsförsäkringar
I princip alla flygbolag och resebyråer erbjuder olika tilläggsförsäkringar och avbeställningsskydd på resor till Tokyo. Oftast kostar dessa mellan 100 och 300 kronor.

- Service på planet
Serviceskillnaderna på plan från Europa till Tokyo är ganska stora. Flygbolagen erbjuder flera olika klasser, där Economy är den enklaste (dock ingår i princip alltid mat och dryck) och Business eller First Class är den lyxigaste. I Business Class får du numera oftast "lie-flat"-stolar som kan fällas till en riktig säng. Dessutom ingår flygplatslounge, fast track genom säkerhetskontrollen och mycket mer.

- Hyrbil
Är du intresserad av att boka en hyrbil i Tokyo? Inga problem, de resebyråer vi tipsar om ovan erbjuder i princip alla prisvärda hyrbilar från kända företag såsom Hertz, Avis och Budget.

- Hotell
Hittar du här på Tokyoguiden

 

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2010 | Sitemap | Annonsera | Kontakta oss | Om cookies | Tokyoguiden.se - gratis resguide reseguide till Tokyo i Japan
Läs om Roppongi, Kejsarpalatset, Meiji Jingu, Odaiba, Tsukiji , Ginza, Akihabara och många fler sevärdheter i Tokyo i Tokyoguiden